De Loef spreekt; over pubers en hun wonderlijke brein

Aletta Smits speaking on stage about the pubescent brain

Waar spreekt De Loef

live in Waddinxveen
ma 30 sep 2024 om 19:30
Voor: GGD Hollands Midden

Het puberbrein - een handleiding

Een vrolijke presentatie over hoe het gemiddelde puberbrein werkt en wat volwassenen daarover moeten weten. Over plannen; over wanneer ze slapen; over hun ontwapenende eerlijkheid en hun fantastische gevoel voor humor.

Open inschrijving*

Check of er nog plaatsen zijn
* Open inschrijving betekent: zolang er plaatsen zijn kan iedereen naar deze lezing komen. Zodra het bij ons bekend is, nemen we informatie over hoe in te schrijven op in ons overzicht. Als een bijeenkomst vol zit, kan De Loef helaas niet bemiddelen. Neem in dat geval contact op met de organisator. Wellicht hebben zij een wachtlijst of kunnen ze iets anders regelen.
Bekijk alles

Over de presentaties

Wie de powerpoint van een presentatie wil hebben, deze kan gedownload worden via onderstaande links.

Aletta Smits

Over Aletta Smits

Dr. Aletta Smits geeft sinds 2009 presentaties in het land. Ze wilde eigenlijk cabaretier worden, maar ze kan niet zingen. Dat is maar goed ook, want presentaties geven is mooi werk en ze prijst zich gelukkig elke keer als ze voor een zaal mag staan om over die wonderlijke pubers te vertellen

Aletta studeerde Engels, en heeft lang lesgegeven op diverse middelbare scholen en op de lerarenopleiding van de Universiteit Leiden. Voor het schrijven van haar proefschrift bleek het nodig over psychologie en ICT te leren, en dat, samen met haar leservaring, zette haar op het spoor van de pubers.

Naast haar lezingen, werkt ze als onderzoeker human-AI interaction en als docent bij de Hogeschool Utrecht.

Contact

Contact opnemen?
Dat kan het makkelijkst via email.

Bellen kan ook:
0203319123 of +31 (0)642832431